bestron-vaffeljarn-rosa-84058-1
bestron-vaffeljarn-rosa-84058-2
bestron-vaffeljarn-rosa-84058-3

Bestron Vohvelirauta Vaaleanpunainen

49,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Paula
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Hieman tehoton, mutta paistaa kuitenkin, kunhan jaksaa odottaa. Väri oli tärkeä elementti ja se on kuvan mukainen, nätti. Ihan tavallinen vohvelirauta. Ei mitään erikoista.
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko olemassa mitään parempaa kuin vasta paistetut, rapeat vohvelit hillon ja kermavaahdon kera? Nopean ajatusrupeaman jälkeen vastaamme: EI! Ei ole mitään parempaa! Laita siis vohvelirauta päälle ja tarjoa perheenjäsenille ja ystäville viihtyisä brunssi tai aamiainen. 

Bestron Vohvelirauta Vaaleanpunainen on vaaleanpunainen vohvelirauta, joka luo klassisia ja rapeita sydämen muotoisia vohveleita. Rauta on varustettu merkkivalolla, liukumattomilla jaloilla ja on helppo puhdistaa. Myydään kappaleittain ja sopii täydellisesti vohvelihetkiin! 

 • 5 sydämen muotoista vohvelia
 • Merkkivalo
 • Tarttumaton pinnoite
 • Liukumattomat jalat
 • Helppo puhdistaa