bestron-cake-pop-jarn-rosa-84067-1
bestron-cake-pop-jarn-rosa-84067-2

Bestron Cake-Pop Rauta Vaaleanpunainen

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaikissa juhlissa tulee olla suuri määrä söpöjä ja herkullisia Cake Popseja, jotka on koristeltu kuorrutteella ja strösselillä maailman kaikissa väreissä! Tämän raudan avulla valmistat varmasti parhaimmat pienet keksit, joita vieraasi ovat koskaan maistaneet!

Bestron Cake-Pop Rauta Vaaleanpunaisen avulla valmistat 12 kappaletta upean herkullisia cacepopseja vain 6 minuutissa! Mukana toimitetaan myös koristelutarjotin, haarukka, tikkuja ja reseptivihko koristeluvinkkeineen. Sopii täydellisesti syntymäpäiväjuhliin, baby showeriin, häihin tai lastenjuhliin! 

  • Paistaa 12 cakepopsia kerralla
  • Toimii pistorasian kautta
  • Merkkivalo
  • Tarttumaton pinnoite
  • Ylikuumenemissuoja
  • Helppo puhdistaa