bbq-portfolj-grill-2
bbq-portfolj-grill-1

BBQ Salkku Grilli

59,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Richard
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 8 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Seuraava kohta esityslistalla: viime vuoden raportti. Kaikki kokoushuoneessa kääntyvät puoleesi. Vapisevin käsin avaat salkkusi, sen joka tavallisesti sisältää tärkeitä papereita ja salaisia dokumentteja. Mutta mitä ihmettä, mikä tämä on? Grilli?

Huone hiljenee. 

Sitten: riemu ratkeaa. Kaikki aloittavat korvia huumaavan käsientaputuksen. Sinä vietät lopun päivää työpaikan sisäpihalla, missä grillaat makkaran toisensa jälkeen kollegoillesi, jotka syövät hyvällä ruokahalulla. Kommentoivat tilannetta: "Teit se taas!", sinä hymyilet seistessäsi vahvempana kuin koskaan hehkuvan grillisalkkusi ääressä.  

BBQ Salkku Grilli on hiiligrilli, joka piilottelee mustassa metallisalkussa, joka on kooltaan 30 x 7,5 x 22,5 cm ja painaa 1,75 kg. Grillauspinta on kooltaan 25 x 18 cm.

 • Salkun koko: 30 x 7,5 x 22,5 cm
 • Grillauspinta-ala: 25 x 18 cm
 • Materiaali: Metalli
 • Paino: 1,75 kg
 • Hiiligrilli (hiili ei sisälly)