barking-hallonlakrits-drinkmix-72577-2

BarKing Golden Shots Vadelmalakritsi Juomasekoitus

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Carl-Bertil
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Kanske lite väl söt
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Ann-Charlotte
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  God
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sano hyvästit vodkashoteille, jotka jättävät irvistyksen kasvoillesi ja katumuksen kurkkuusi, ja sano hei maukkaimmille shoteille, joita koskaan olet maistanut! Sekoita juomasekoitus shotteihisi ja drinkkeihisi saadaksesi ihanan ja hyvän makuisen juhlaillan.

BarKing Golden Shots Vadelmalakritsi Juomasekoitus on juomasekoitus, joka maistuu vadelmalle ja lakritsille. Käytetään shotteihin ja drinkkeihin. Myydään pullossa, joka sisältää 35 cl.

Ainekset: Sokeri, vesi, rypälesokeri, siirappi, aromiaineet, hedelmäsokeri, anis, salmiakki, lakritsi, Väriaineet: E120 , E153. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, vatten, druvsocker, sirap, aromämnen, fruktsocker, anis, salmiak, lakrits, Färgämnen: E120 , E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.