barking-hallonlakrits-drinkmix-72577-2

BarKing Golden Shots Vadelmalakritsi Juomasekoitus

4,99 €

Varastossa (12 kpl)
Sano hyvästit vodkashoteille, jotka jättävät irvistyksen kasvoillesi ja katumuksen kurkkuusi, ja sano hei maukkaimmille shoteille, joita koskaan olet maistanut! Sekoita juomasekoitus shotteihisi ja drinkkeihisi saadaksesi ihanan ja hyvän makuisen juhlaillan.

BarKing Golden Shots Vadelmalakritsi Juomasekoitus on juomasekoitus, joka maistuu vadelmalle ja lakritsille. Käytetään shotteihin ja drinkkeihin. Myydään pullossa, joka sisältää 35 cl.

Ainekset: Sokeri, vesi, rypälesokeri, siirappi, aromiaineet, hedelmäsokeri, anis, salmiakki, lakritsi, Väriaineet: E120 , E153. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, vatten, druvsocker, sirap, aromämnen, fruktsocker, anis, salmiak, lakrits, Färgämnen: E120 , E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72577-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit