vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Baby Shower Koristeet

Koristeleminen babyshoweriin

Babyshoweria varten koristeleminen voi olla hauskaa ja vaativaa, mutta ennen kaikkea ihanaa! Täältä Partykingiltä löydät kaiken tarvitsemasi tehdäksesi babyshowerista mieleenpainuvan kokemuksen. Opastamme sinulle massiivisen koristevalikoimamme viidakossa ja tarjoamme inspiraatiota, jotta voit luoda upean ilmapiirin tulevalle äidille ja vieraille.

Ainutlaatuiset koristeet babyshoweriin

Tarjoamme laajan valikoiman koristeita, jotka saavat kaikki stailistit pökerryksiin. Noin sadan tuotteen joukosta löydät taatusti jotain mukavaa itsellesi ja tulevalle äidille.

Valitse värit ja teema

Täydellisen tunnelman luomiseksi voit ripustaa vaaleanpunaisia tai -sinisiä viirinauhoja olohuoneeseen. Jos ette vielä tiedä lapsen sukupuolta, on hyvä ostaa yksi kumpaakin. Entäpä miltä kuulostaisi iso kullanhohtoinen viirinauha, jossa on teksti "Baby Shower"? Tai ehkä haluat koristella huoneen yksinkertaisella mutta elegantilla ilmapallotelineellä, joita on saatavana sekä pastelliväreissä että metallinhohtoisissa väreissä. Jos haluat pitää koristelun yksinkertaisena mutta tyylikkäänä, voit valita joitakin pastellivärisistä kattokoristeitamme, pöytäkoristeistamme, kreppiviirinauhoistamme ja kirjainviirinauhoistamme. Mitä sitten etsitkin, meiltä löydät kaiken mitä tarvitset upeaan babyshower-juhlaan.

Saa inspiraatiota ja ideoita

Partykingiltä saat myös paljon vinkkejä ja ideoita siihen, miten voit koristella vauvakutsut. Monissa tuotteistamme on mukana niin kutsuttu ympäristökuva, mikä tarkoittaa sitä, että näet miltä kyseinen tuote näyttää käytössä, mikä helpottaa sinua ajattelemaan, miltä se näyttäisi sinun juhlissasi. Voit myös yhdistellä viirinauhoja ja serpentiinejä hienoksi "vaippakakun" näköiseksi koristeeksi. Tiedäthän, sellaisen, joita yleensä tavataan tuoda vauvajuhliin. Tutustu tarjontaamme ja inspiroidu.

Osta babyshower-koristeesi netistä meiltä!

Tervetuloa Partykingille, joka tunnetaan myös nimellä Babyshower-asiantuntijat, löytääksesi täydelliset koristeet sinun babyshoweriisi. Tarjoamme suuren valikoiman sisältäen kaikkea mahdollista, josta olet unelmoinut. Osta babyshower-koristeet netistä meiltä – nopeasti, kätevästi ja helposti. Luo elinikäisiä muistoja Partykingin avulla!
Lue lisää