vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Baaritarvikkeet Baarivarusteet

Baarivarusteet

Ei riitä, että sinulla on pullonavaaja keittiönlaatikossa, jos haluat voida kehuskella, että sinulla on täydellinen baari kotonasi. Haluat kai tarjota muuta kuin haaleaa olutta, vai kuinka? Onneksi meillä on kaikkea, mitä tarvitset voidaksesi luoda kotiisi kehumisen arvoisen juomapaikan. Tähän kategoriaan olemme keränneet huippuluokan baarivarusteita, jotka sopivat sekä harrastelijabaarimikolle että baariammattilaiselle.

Valikoimamme pullonavaajia on ehkäpä netin suurin. Ihanteellinen lahja vastaleivotulle 20-vuotiaalle tai paremmalle puoliskollesi. Mikset valitsisi Pac-Manin tai pataässän muotoisen pullonavaajan? Jos sinulla on vyö tai iPhone-kotelo sisäänrakennetulla pullonavaajalla, sinun ei enää koskaan tarvitse jäädä ilman kylmää olutta. Täydennä vielä parilla baaripyyhkeellä, joiden motiivina on suosikkiolutmerkkisi, ja saat taatusti tunnelman kohoamaan.

Luultavasti olut ei ole ainoa juoma, mitä yksityisessä baarissasi kysytään. Silloin sinulla tulee olla oikeat varusteet, jotta voit nopeasti pyöräyttää hyvän drinkin, joka saa vieraat haukkomaan henkeään. Meiltä löydät pullotelineet, sekoittimet, shakerit, cocktailsiivilät, drinkkimitat, jäämurskaimet, tippakorkit ja paljon muuta, mikä tekee sinusta kuninkaan omassa yksityisessä baarissasi.
Lue lisää