Valikko

Ass Kickin Ketchup

12,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ketsuppia - sellaisena kuin sen pitäisi olla! Kun seuraavan kerran syöt spagettia ja jauhelihakastiketta, kokeile tavallisen ketsupin sijaan habanero-ketsuppia! Kyllä vahvaa kuin mikä, mutta hyvää kuin mikä!

Ass Kickin Ketchup toimitetaan 384 ml pullossa. Sisältö on kuten tavallisessa ketsupissa, mutta habanero-pippurilla maustettuna! Vahva on hyvää, eikö totta?

Tätä ketsuppia ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 384 ml pullossa.

Ainesosat: Vesi, tomaattitahna, sokeri, etikka, suola, mausteet, habanero-pippuri, sipuli, valkosipuli. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Vatten, tomaspasta, socker, vinäger, salt, kryddor, habanero-peppar, lök, vitlök. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.