ass-kickin-caorline-reaper-hot-sauce-1
ass-kickin-carolina-reaper-hot-sauce-2

Ass Kickin Carolina Reaper Hot Sauce

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

14,90 €

148 ml

 − art.nr 65971-1
Älyttömän vahva Corolina Reaper -kastike, joka puuduttaa makunystyräsi sekunniksi. Käytä maltillisesti lihan/vihannesten kanssa. Vaikka kastike on vahvaa, se maistuu todella hyvältä!

Ass Kickin Carolina Reaper Hot Sauce on voimakas lisä ruoanlaittoon. Kastike sisältää Reaper-pippuria, jossa on hyvä, kirpeä ja vahva maku. Tottuneet käyttäjät luokittelevat poltteen "miellyttäväksi", mutta heille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, suosittelemme kastikkeen maltillista käyttöä.

Tätä tuotetta ei suositella käytettäväksi henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 148 ml pullossa.

Ainesosat: Vesi, reaper-pippuri, etikka, suola, sakeuttamisaine (E415), porkkana, valkosipuli, mausteet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Vatten, reaper peppar, vinäger, salt, förtjockningsmedel (E415), morot, vitlök, kryddor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit