Valikko

Armeija Naisten Haalari Naamiaisasu

49,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Roosa
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Haalari oli juuri sopivan kokoinen ja istui hyvin. Ainoa miinus tulee kankaan ohuudesta sekä kuvioinnista, joka ei täysin vastannut armeija kuviointia.
  1 / 15 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Allu
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Sopivan kokoinen ja näyttää ihan hyvältä päällä. Kangas pehmeää, mutta todella ohutta. Kuviointi muistuttaa enemmän pikselikuviointia kuin aitoa maastokuviota. Lippis on todella tiukka päähän laitettavaksi ja sen lippa on veltto ja pehmeä.
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos aiot leikkimään sotaa metsään ja etsit mukavaa maastoutumiseen sopivaa asua, tämä joustava haalari on juuri sitä, mitä tarvitset. Mukana on myös lippalakki, joka suojaa hiuksiasi sateelta ja oksilta, kun leiriydyt kuusen alla. Puku toimii yhtä hyvin, aiot naamiaisiin ja haluat olla juhlien viilein tyyppi!   

.
Armeija Naisten Haalari Naamiaisasu on maastokuvioinen haalari. Valmistettu polyesteristä. Saatavilla koot X-Small/Small, Medium/Large ja X-Large. Pakkaus sisältää haalarin ja hatun. Ei sisällä kenkiä. Haalari on joustavaa materiaalia.
 • Koko: X-Small/Small, Medium/Large, X-Large
 • Materiaali: Polyesteri
 • Sisältää haalarin ja hatun
 • Kengät eivät kuulu pakkaukseen