anti-rakkauspillerit-sukkla-74290-1
anti-rakkauspillerit-sukkla-74290-2
anti-rakkauspillerit-sukkla-74290-3
anti-rakkauspillerit-sukkla-74290-4
anti-rakkauspillerit-sukkla-74290-5

Anti Rakkauspillerit Suklaa

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Vastarakastuneena oleminen on ihana tunne, mutta rajansa on perhosillakin vatsassa ja loputtomalla tirskumisella! Ota annos Anti Kärlekspiller -pillereitä ja vaimenna rakkausoireet kertaheitolla. Täydellinen sinulle, jonka arjen keskittymiskyky kärsii siitä, että on vastarakastunut.

Anti Rakkauspillerit Suklaa on rasia, joka sisältää tavallista maitosuklaata, mutta joka näyttää aidolta lääkepakkaukselta, mikä tekee siitä hauskan lahjan tai joululahjan. Toisin sanoen nämä eivät ole oikeita "antirakkauspillereitä", mutta herkullista suklaata kuitenkin! 

Tietoa tuotteesta Anti Rakkauspillerit Suklaa:
  • Tämä on pilailutuote, toisin sanoen rasiassa on pelkkää tavallista maitosuklaata
  • Hauska teksti etu- ja takapuolella
  • Täydellinen hauskaksi joululahjaksi tai lahjaksi
  • Sisältää 22 grammaa suklaata
  • Rasian mitat: 12,2 x 8,1 x 2,2 cm
  • Toimitetaan yksittäin

Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine (lesitiini), päällinen (akasiakumi, karnaubavaha, mehiläisvaha), väriaineet: E120, E160a, E171. Sisältää vähintään 35 % kaakaomassaa. 
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel (lecitin), överdrag (akaciagummi, karnaubavax, bivax), färgämnen: E120, E160a, E171. Innehåller minst 35% kakaomassa. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.