Valikko

Anti Kiimapillerit Suklaa

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinulla sinkkuystävä, joka on yhtäkkiä saanut lihaksikkaan Schwarzenegger-käsivarren? Silloin sinun täytyy pian ostaa näitä Anti Kiimapillerit  -pillereitä hänelle, jotta hänen elämässään olisi muutakin kuin lihasten kasvattamista.

Anti Kiimapillerit Suklaa on rasia joka sisältää tavallista maitosuklaata, mutta joka näyttää aidolta lääkepakkaukselta ja tekee tekee siitä hauskan lahjan tai joululahjan. Toisin sanoen nämä eivät ole oikeita "antihimopillereitä", mutta herkullista suklaata kuitenkin! 

Tietoa tuotteesta Anti Kiimapillerit Suklaa:
  • Hauska teksti etu- ja takapuolella
  • Täydellinen hauskaksi joululahjaksi tai lahjaksi
  • Rasian mitat: 12,2 x 8,1 x 2,2 cm
  • Sisältää 22 grammaa suklaata
  • Toimitetaan yksittäin
  • Huomioi, että tämä on pilailutuote, toisin sanoen rasiassa on vain tavallista maitosuklaata!

Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine (lesitiini), päällystysaine (akasiakumi, karnaubavaha, mehiläisvaha), väriaineet: E120, E160a, E171. Sisältää vähintään 35 % kaakaomassaa. 
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel (lecitin), överdrag (akaciagummi, karnaubavax, bivax), färgämnen: E120, E160a, E171. Innehåller minst 35% kakaomassa. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.