anna-budget-barn-maskeraddrakt2-1

Anna Budget Lasten Naamiaisasu

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • EK
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Lahjaksi tilattu mekko avattiin eilen paketista ja 2min päällä olemisen jälkeen huomattu sekä päällys- että alushameessa pitkä purkauma helmassa (molemmissa kerroksissa noin puolet helmasta). Myös sametti osasta purkautui paljon mustaa lankaa. Pettymys oli suuri kun tätä Anna-mekkoa oli kovin odotettu ja nyt se olikin näin huonoa laatua.
  3 / 8 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinulla kotonasi oikea pieni vintiö, joka haluaa mennä kuninkaallisena halloweenjuhlaan? Siinä tapauksessa on aika ottaa esiin mekko, joka kuuluu kaikista vilkkaimmalle prinsessalle! Anna on äärettömän söpö ja harvinaisen hauska, mikä tekee hänestä itsestään selvän lasten suosikin elokuvateatterissa ja menestyksen naamiaisissa.

Anna Budget Lasten Naamiaisasu on mekko, jossa on hieno kuvio ja ihastuttava, vihreä hame. Saatavana kokoina 3-5 vuotta, 5-7 vuotta ja 8-10 vuotta. Valmistettu polyesteristä.

 • Koot: 3-5 vuotta, 5-7 vuotta, 8-10 vuotta
 • Materiaali: Polyesteri