Valikko

Among Us Pehmolelu

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Cecilia
  1 kuukausi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Fin
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Crew or imposter? Tämä on se kysymys! Kaikki te, jotka pelaatte Among Us -peliä, tiedätte tarkalleen, mitä nämä pienet vintiöt oikein ovat. Loput teistä saattavat miettiä, ''mitähän tämän on tarkoitus edustaa?''. No, nämä ovat hahmoja suositussa Among Us -pelissä, ja ne ovat miehistön jäseniä avaruusaluksessa, jonka on vallannut huijarijoukko. He ovat itse asiassa ihmisiä, mutta niillä on hieman maapallon ulkopuolinen ulkonäkö, joten ymmärrämme hyvin, jos tämä sai sinut hetkeksi miettimään. Heidän kantamansa selkäreppu on niille hengittämistä varten, kuten meille ihmisille, joten luulemme sen olevan happisäiliö. Sinä pelaajana valitset hahmon ja värin itse, sitten vain suojelet itseäsi huijareita vastaan ja autat ystäviäsi ottamaan alus uudelleen haltuun, jos olet osa miehistöä tietenkin... 

Among Us Pehmolelu on pehmeä pehmolelu, joka on suunniteltu Among Us -pelin hahmojen mukaan eri väreissä. Pehmolelut on saatavilla mustana, vaaleanpunaisena, sinisenä, punaisena, violettina ja vihreänä. Pehmolelu on noin 20 cm korkea ja 17 cm leveä. Takaosa, joka on niiden selkäreppu, on noin 15 cm korkea ja 13 cm leveä. Pehmolelun materiaali on sileää ja pehmeää polyesteriä. Repun avulla pehmolelu pysyy hienosti ja vakaasti pystyssä kaatumatta. Sopii täydellisesti kaikkien eri värien keräämiseen ja upean kokoelman luomiseen. Ai niin, kun puristat pehmoleluja kevyesti, niistä kuuluu ääni. Myydään yksittäin. 

 • Materiaali: Polyesteri
 • Pehmolelun mitat: Noin 20 x 17 cm 
 • Repun mitat: Noin 15 x 13 cm 
 • Määrä: Myydään yksittäin 
 • Samat säännöt kuin pelissä, valitset värin itse
 • HUOM: Jos puristat pehmolelua, siitä lähtee ääni