among-us-action-figure-77417-1
among-us-action-figure-77417-2
among-us-action-figure-77417-3
among-us-action-figure-77417-4
among-us-action-figure-77417-5

Among Us Keräilyhahmot

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Crewmate vai impostor – kuka sinä olet? Among Us -verkkopeli on vienyt miljoonien fanien sydämet ympäri maailman ja siitä povataan todellista kulttihittiä. Nyt kannattaa siis kerätä kaikki sarjan suosikkihahmot, ennen kuin ne joutuvat parempiin käsiin!

Among Us Keräilyhahmot ovat saatavana neljässä eri värissä - keltainen, punainen, violetti ja vaaleanpunainen. Violetti versio esittää petturia ja sillä on avoin suu ja terävät hampaat sekä teräväkärkinen kieli. Muilla hahmoilla on peittävä, yksivärinen haalari sekä kypärä ja reppu, hahmojen ominaisessa astronauttityylissä. Jokainen hahmo sisältää omat asusteensa. Valitse suosikkisi, kerää kaikki itsellesi tai anna lahjaksi läheiselle! Hauska lahjaidea pienille ja suurille Among Us -faneille!

  • Keräilyhahmot myydään kappaleittain
  • Valitse 4 erivärisestä hahmosta
  • Jokainen hahmo sisältää 5 eri hattua ja tarvikkeita
  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: Noin 17 cm