act-ii-movie-theater-butter-popcorn-1

ACT II Movie Theater Butter Popcorn

5,99 €

Leffailta ei ole täydellinen ilman höyryävän lämpimiä ja ritiseviä, vastapopattuja popcorneja. Nämä ACT II -tuotemerkin popcornit ovat kuin suoraan amerikkalaisesta leffakulttuurista ja niissä maistuu kunnolla voi ja suola. Give it a try!

ACT II Movie Theater Butter Popcorn sisältää 3 pussia popcorninsiemeniä, joista valmistuu poppaamalla ekstra voisia popcorneja. Toimitetaan 234 gramman pakkauksessa.


Ainesosat: Maissi, palmuöljy, suola, väri (annatto-uute), luonnolliset aromit (MAITO), Hapettumisenestoaine (E319,E330). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ole mainittu. Ingredienser: Majs, palmolja, salt, färg(annattoextrakt), naturliga aromer(MJÖLK), Antioxidationsmedel(E319,E330). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72394-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit