Valikko

ACT II Movie Theater Butter Popcorn

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Juha
  2 viikkoa sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Luulin, että nämä olisi samankaltaisia kuin orville movie theater butter popcornit, mutta act 2 popcornit olivatkin lähimpänä estrellan tai taffelin voi popcorneja.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Leffailta ei ole täydellinen ilman höyryävän lämpimiä ja ritiseviä, vastapopattuja popcorneja. Nämä ACT II -tuotemerkin popcornit ovat kuin suoraan amerikkalaisesta leffakulttuurista ja niissä maistuu kunnolla voi ja suola. Give it a try!

ACT II Movie Theater Butter Popcorn sisältää 3 pussia popcorninsiemeniä, joista valmistuu poppaamalla ekstra voisia popcorneja. Toimitetaan 234 gramman pakkauksessa.


Ainesosat: Maissi, palmuöljy, suola, väri (annatto-uute), luonnolliset aromit (MAITO), Hapettumisenestoaine (E319,E330). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ole mainittu. Ingredienser: Majs, palmolja, salt, färg(annattoextrakt), naturliga aromer(MJÖLK), Antioxidationsmedel(E319,E330). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.