80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-1
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-2
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-3

80-luvun Tuulipuku Naisten Naamiaisasu

49,98 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Osallistu 80-luvun juhliin suoraan ihanalta kasarilta repäistynä Pirkko Pirtsakkana! Tämä vähintäänkin hurmaava, pinkkiä hehkuva luomus on valmistettu pehmeästä ja ihanasta plyysistä. Mutta parasta on tietysti se, että koko asu kirkuu 80-lukua!

80-luvun Tuulipuku Naisten Naamiaisasu sisältää takin ja housut. Molemmat on valmistettu pinkistä plyysikankaasta, violeteilla osioilla ja 80-luvun tyylisellä kuvioinnilla rinnassa, olkapäissä ja etureisissä. Takki on lyhyttä mallia valkoisella vetoketjulla edessä ja resorilla alareunassa. Rinnan ja käsivarsien yli kulkee neonkeltainen nauha. Etupuolella on myös kaksi samanväristä koristetaskua. Housut ovat yksinkertaista suoraa mallia ja niiden vyötäröllä ja lahkeissa on resorit. Lippalakki, korvakorut ja kengät eivät sisälly pakettiin. Täydennä asuasi mielellään vastaavilla tuotteilla saavuttaaksesi kuvan lookin.

Saatavat koot: Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu fantastisen korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne maksavat ehkä hieman enemmän, mutta ne ovatkin ihan omassa luokassaan muihin naamiaisasuihin verrattuna! Kangas on todella laadukasta, joten sitä voi myös pestä ja käyttää kerta toisensa jälkeen.
Tuotenro 33373

Koko-opas

Arvostelut

21

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit