Valikko

101 Things To do Instead Of Playing Phone Kirja

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ajattele, että on tehtävissä noin sata muuta asiaa matkapuhelimen ääressä istumisen sijasta. On paljon hauskoja asioista, joihin voit osallistua, jos laitat matkapuhelimesi hetkeksi alas ja keskityt johonkin muuhun. On tärkeää ottaa pieniä askeleita riippuvuuden voittamiseksi, ja ensimmäinen askel prosessissasi on nyt lukea tämä kirja. Täydellinen lahja itsellesi, jos haluat hemmotella itseäsi jollakin ja tuntuu, että olet suonut itsellesi järkevän esineen, tai jos tiedät todellisen mobiilinnörtin, jolla on vain oltava tämä kirja.. 

101 Things To do Instead Of Playing Phone Kirja tarjoaa huumoria, komediasarjoja, pelejä ja ei vähäisimpänä vinkkejä, joilla pyritään parantamaan teknologiariippuvuuttamme. Kirja on nidottu, siinä on 123 sivua ja se on englanniksi.