vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
yahto-indianskrud-1

Yahto Intiaanipäähine

39,99 €

Kun uroslintu haluaa hurmata naaraslinnut ja näyttää vahvuutensa, levittää hän ensiksi suurimmat ja kauniimmat sulat korkealle ja leveästi. Se on todella pelottavaa muille eläimille, ja mitä suurempi uroslintu on, sitä enemmän kunnioitusta hän saa muilta eläimiltä. Se toimii myös erittäin hyvin, kun hän haluaa houkutella naaraslintua treffeille. Sulat ovat usein värikkäitä ja kiiltäviä, luonnollisesti naaraslintujen mielestä hyvin houkuttelevia.
Monet Pohjois-Amerikkalaiset heimot ovat vuosisatojen ajan käyttäneet samaa perinnettä, jonka johdosta heimopäälliköllä nähdään usein näyttävä ja suuri sulkapäähine. Mitä suurempi päähine, sitä mahtavampi päällikkö.

Yahto Intiaanipäähine on näyttävä päähine, jossa on paljon suuria höyheniä. Täydellinen, jos olet menossa Villin Lännen -juhliin tai haluat vain pukeutua näyttävämmin. Päähine on rakennettu perinteisestä otsanauhasta, jonka asetat päähän. Sulat ovat valkoiset/siniset/keltaiset ja ne ovat kiinnitetty punaisella keinonahalla. Korvien takana roikkuvat pörröiset tupsut. Kasvoväri ei sisälly.

Mitat: Pituus noin 80 cm.
Tuotenro 28641-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit