Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Voileivät Naamiaisasut

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Jos sinut ja kaverisi tai poika- tai tyttöystäväsi on kutsuttu naamiaisiin ja haluatte mennä yhteensopivissa asuissa, niin tässä on teille sopiva naamiaisasu. Asut sopivat täydellisesti esimerkiksi ruokateemaisiin naamiaisiin, mutta niihin sisältyy myös riski. Jos nimittäin juhlissa on niukasti tarjoiluja ja muut juhlavieraat ovat nälkäisiä, saatatte saada aikaan epätoivottua huomiota. Kannattaa siis varmistaa, että juhlissa riittää ruokaa.

Voileivät Naamiaisasut sisältää kaksi asua, joista toinen on voileipä hillolla ja toinen maapähkinävoilla. Mallien mustat asut eivät sisälly mukaan.

2 kpl asuja
1 hillovoileipä, 1 maapähkinävoileipä
One size

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen45222 tai ladata ne manuaalisesti.
castle