fargskiftande-bikini-orangegul-86465-1
fargskiftande-bikini-orangegul-86465-2
fargskiftande-bikini-orangegul-86465-3
youtube video play

Väriä Vaihtavat Bikinit Oranssi/Keltainen

 39,90 €  22,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Miksi valita 1 väri bikineihin, kun niitä voi saada 2!? Näissä siisteissä bikineissä on erilaisia värejä riippuen niiden lämpötilasta. Selkeä vaihtoehto, kun menet lomalle ja vain makaat ja laiskottelet rantaviivalla. 

Väriä Vaihtavat Bikinit Oranssi/Keltainen sisältää siistit korkealaatuiset bikinit, jotka muuttavat väriä lämpötilan mukaan. Täydellinen asu päivään rannalla, uima-altaalla tai saunassa istumiseen! 

  • Materiaali: 95 % polyesteri, 5 % elastaani
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large ja X-Large 

Näin se toimii: Väriä vaihtavat bikinimme vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Bikineitä lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi! 

Koot: Bikinit ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje:Konepesu hellävaraisella ohjelmalla samanväristen kanssa, enintään 30 asteessa. Ripustettava kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).