vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Juhlatarvikkeet Koristelu Uudenvuoden koristelu

Uudenvuoden koristelu & Uudenvuoden koristeet

Jos on joku juhla, jolloin useimpien tekee erityisen paljon mieli koristella, se on uudenvuodenaatto. Uudenvuodenaatto on juhla, joka on hieman kimaltavampi ja tyylikkäämpi kuin muut. Uutenavuotena samppanja virtaa, raketit paukkuvat ja konfetit pöllyävät. Vasta uudenvuoden juhlien jälkeen tehdään lupaukset liikunnan lisäämisestä, paremmista ihmissuhteista ja terveellisemmästä elämästä. Uudenvuodenaattona laitamme päähämme juhlahatut, poksautamme auki samppanjapullon korkin ja odotamme innolla, mitä uudelta vuodelta on odotettavissa. Todellisen tunnelman ja ikimuistoisten juhlien luomiseksi on tärkeää, että koristelu on toteutettu oikein. Tutustukaamme joihinkin suosituimmista uudenvuodenkoristeista, joita voidaan käyttää luomaan juhlava tunnelma ja tuomaan juhliin täydellistä kiillon ja glamourin tuntua!

Lisää samppanjaan henkilökohtaista tuntua


Yksi suosituimmista uudenvuodenkoristeista ovat pulloetiketit. Henkilökohtaisen tunnun lisäämisellä samppanjaan voi todella olla merkitystä. Voit luoda omia etikettejä uudenvuodentoivotuksineen, sitaatteineen tai kuvineen. Tämä tuo pulloihin ainutlaatuista ilmettä ja voi toimia hauskana puuhana toteutettavaksi yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Luo elegantti kattaus


Tärkeä osa uudenvuoden koristelua ovat pöytäliinat. Elegantin kattauksen luominen voi todella kohottaa tunnelmaa ja tuoda ylellisyyden tuntua. Saatavana on monenlaisia pöytäliinoja, kaikkea klassisesta valkoisesta kimaltavaan hopeaan tai kultaan. Pöytäliinaa valitessa on tärkeää huomioida sen väri ja materiaali. Jos haluat perinteisemmän ilmeen, voit valita valkoisen tai norsunluunvärisen liinan. Glamouria tihkuvamman ilmeen luomiseen sopii kimaltava hopea- tai kultaliina. Sinun on myös mahdollista käyttää paljettipöytäliinoja todellisen wow-tekijän luomiseksi.

Täydennä lautasliinoilla ja koristeellisilla yksityiskohdilla


Pöytäkattauksen viimeistelemiseen voit käyttää yhteensopivia lautasliinoja ja koristeellisia yksityiskohtia. Voit valita pöytäliinan kanssa samanvärisiä tai samalla kuvioinnilla varustettuja lautasliinoja luodaksesi yhtenäisen ilmeen. Lisää koristeellisia yksityiskohtia, kuten kynttilöitä, konfettia tai pieniä uudenvuodenkoristeita tuomaan kattaukseen sen pienen viimeistelyn.

Pahvimukit – Käytännöllistä ja tyylikästä


Pahvimukit ovat erinomainen vaihtoehto uudenvuodenjuhliin. Ne ovat käytännöllisiä ja helppoja käyttää, ja samalla ne voivat olla tyylikkäitä ja juhlavia. Valittavana on eri kuvioita ja värejä sopimaan muihin koristeisiisi.

Levitä iloa konfetin avulla


Konfetti on välttämättömyys uudenvuoden koristelussa. Se on helppo tapa levittää iloa ja väriä juhliin. Valittavana on erilaisia konfetteja, kaikkea perinteisestä paperikonfetista kimaltavaan, metallinhohtoiseen konfettiin.

Levitä konfettia pöydälle


Tavallinen tapa käyttää konfettia on levittää sitä pöydälle. Voit joko ripotella pöytäkonfettia tasaisesti koko pinnalle tai laittaa sitä strategisesti lautasten tai pöydän keskellä olevien koristeiden ympärille. Se tuo varmasti juhlavaa ilmettä kattaukseen.

Konfetti-ilmapallot ja konfettitykit


Toinen hauska idea on puhaltaa täyteen konfetti-ilmapalloja konfetin kera tai käyttää konfettitykkejä luomaan yllätystehoste. Kun ilmapallot räjähtävät tai tykit laukaistaan, konfetti suihkuaa ulos ja luo ihanan wow-vaikutelman.

Juhlavat ulkotulet tunnelmallisen ilmeen luomiseen


Juhlavat ulkotulet ovat kaunis ja tunnelmallinen lisä uudenvuodenkoristeluun. Ne luovat viihtyisän ja romanttisen tunnelman, ja niitä voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Juhlavia ulkotulia sijoitettaessa on tärkeää miettiä turvallisuutta. Varmista, että ne ovat kunnolla paikoillaan ja poissa helposti syttyvien materiaalien läheisyydestä. Voit käyttää myös lyhtyjä tai kynttilälautasia pitämään ulkotulet paikoillaan.

Ilmapallot luovat juhlavan tunteen


Ilmapallot ovat klassisia uudenvuodenkoristeita, jotka ovat aina ajankohtaisia. Niitä on helppoa käyttää, ja ne luovat juhlavan tunnelman teemasta ja värimaailmasta riippumatta. Valittavanasi on tavallisia lateksi-ilmapalloja, folioilmapalloja ja jopa erikoissuunniteltuja ilmapalloja.

Valitse väri ja muoto


Huolellisesti Ilmapalloja valitessa voit miettiä niiden väriä ja muotoa. Voit valita ilmapalloja yhdessä tai useammassa värissä luodaksesi leikkisän ja värikkään tunnelman. Voit myös valita eri muotoisia ilmapalloja, kuten tähtiä tai numeroita, uuden vuoden juhlimiseksi erityisellä tavalla.

Koristele ilmapalloilla


Ilmapalloilla koristelemiseen voi käyttää heliumia, jotta ne leijuvat, tai kiinnittää ne naruihin tai nauhaan ilmapallokaaren tai ilmapalloseinän luomista varten. Voit myös täyttää ilmapallot konfetilla tai pienillä esineillä luodaksesi yllätysmomentin ilmapallojen puhjetessa.

Tähtisadetikut tarjoavat rätisevää viihdettä


Tähtisadetikut ovat toinen suosittu uudenvuodenkoriste, joka tuo juhlimiseen erityistä viihteen tuntua. Rätiseviä tikkuja voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, ja ne sopivat täydellisesti juhlavan tunnelman luomiseen. Kun käytät tähtisadetikkuja, on tärkeää miettiä turvallisuutta.Varmista, että niiden ympärille jää tarpeeksi vapaata tilaa, ja vältä käyttämästä niitä herkästi syttyvien materiaalien lähellä. Pidä aina silmällä lapsia ja eläimiä käyttäessäsi tähtisadetikkuja.

Järjestä täydellinen uudenvuoden juhlinta Partykingin avulla!


Uudenvuodenkoristeita on olemassa runsaasti erilaisia, ja tärkeintä on luoda sinulle sopivin uudenvuoden vietto. Sekoittele erilaisia koristeita, värejä ja teemoja luodaksesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tunnelman. Muista, ettei uudenvuoden viettoon ole olemassa tiettyjä sääntöjä – tärkeintä on pitää hauskaa ja juhlia uutta vuotta tyylillä! Laita siis juhlahattu päähän, sytytä discolamput ja poksauta samppanjapullo, sillä Partykingin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi ihanaan uudenvuoden viettoon!
Lue lisää