vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Uudenvuoden kattaus

Hummeria, samppanjaa, ylellisiä jälkiruokia ja katkarapuleipiä. Uudenvuodenaatto on päivä, johon me kaikki panostamme täysillä. Mutta älä missään nimessä unohda uudenvuodenkattaustasi! Kun olet raatanut hellan ääressä koko päivän, haluat ymmärrettävästi esitellä ylellisen päivällisen parhaalla tavalla. Se onnistuu helposti hienojen uudenvuodenkattaukseen sopivien tarvikkeidemme avulla!

Kata uudeksivuodeksi näyttävästi!


Täältä löydät kaikkea hopean- tai kullanvärisistä pöytäliinoista drinkkeihin asetettaviin cocktailtikkuihin, mutta myös jääsoihtuja ja konfettitykkejä, joilla ampua puolenyön aikaan. Ehkä olet järjestänyt suuret uudenvuodenjuhlat? Silloin haluat luultavasti välttyä tiskaamasta seuraavana päivänä, jolloin takuulla makaat mieluummin sohvalla pizzaa syöden. Vinkkinä sanottakoon, että osta hienoja ja uudenvuoden inspiroimia kertakäyttötuotteita!

Skoolaa samppanjalaseilla


Haluamme tietenkin ottaa uudenvuoden vastaan iloisesti kuplivaa lasissamme! Siksi voi olla tarpeen tarjota vieraillesi samppanjalasit. Jos et halua vaarantaa hienoja kristallilasejasi, muoviset samppanjalasimme ovat paljon turvallisempi vaihtoehto. Kilistelkää laseilla – tarvitsematta huolehtia tiskeistä seuraavana päivänä!

Mikset tarjoilisi häränfilettä pahvilautasilta?


Pelkäätkö, että nauttimanne ihanan illallisen päätteeksi odotettavissa on valtava tiskivuori? Ratkaisu on nimeltään pahvilautaset! Tarjoa vieraillesi ylellisiä makuja odottamattomalla tavalla. Lihan kuninkaallinen jalokivi kohtaa rennon hurmaavuuden kiiltävällä pahvilautasella – tämä on laadukkaan eleganssin ja leikkisän yksinkertaisuuden hieno yhdistelmä.

Kata juhlavilla lautasliinoilla


Lautasliinat ovat tärkeä osa kattausta, ja niitä voidaan käyttää luomaan juhlava ja elegantti tunnelman. Lisää glamourin tunnetta saat valitsemalla lautasliinat, joissa on hopean- tai kullanvärisiä yksityiskohtia. Taittele lautasliinat luovasti ja aseta ne lautasten viereen luodaksesi tyylikkään ja kutsuvan kattauksen.

Juhlavat koristeet uudenvuodenkattaukseen


Kuinka pöytään saa luotua lisää hienostuneisuutta? Tarjoamme tietenkin tyylikkäitä yksityiskohtia ja uudenvuodenkoristeita uudenvuodenkattaukseesi, kuten pieniä kultaisia ja hopeisia tähtiä levitettäväksi pöydän keskelle tai konfettia, jossa on upea teksti ”Happy New Year”.

Ohjaa vieraat oikeille paikoille istumajärjestyksen avulla


Toinen tärkeä osa uudenvuodenkattausta on istumajärjestys. Luomalla toimivan istumajärjestyksen voit tarjota vieraillesi persoonallisen ja mieleenpainuvan kokemuksen. Yksi tapa tehdä niin on käyttää nimikylttejä tai paikkakortteja ohjaamaan vieraat omille paikoilleen. Voit myös yllättää vieraasi koristelemalla jokaisen lautasen pienellä lahjalla tai henkilökohtaisella tervehdyksellä. Tämä osoittaa arvostusta ja huomaavaisuutta ja tuo uudenvuodenkattaukseen lisää eleganssin ja juhlavuuden tuntua.

Kultainen tai hopeinen uudenvuodenkattaus


Miksi muuttaa toimivaa tapaa (tai paremminkin teemaa)? Klassinen kullan- tai hopeanvärinen uudenvuodenkattaus tuo ylellistä ja näyttävää tuntua, ja samalla se on helppo yhdistää muihin, erivärisiin kattaustuotteisiin. Hanki kullanvärisiä samppanjalaseja, kullanvärisiä lautasia ja lautasliinoja ja lisää sitten joukkoon pöytäkoristeita, konfettia ja muita hopeanvärisiä kattaustuotteita luodaksesi hauskan, oman makusi mukaisen ihanan sekoituksen. Muista: niin kauan kuin kattauksesta löytyy kimallusta ja säihkettä, ei ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa!

Meiltä löydät kaiken kattaukseen uudeksivuodeksi 2024/2025


Uudenvuoden vietto ei ole täydellinen ennen kuin juhlapöytä kimaltaa taivaalla näkyvien ilotulitteiden tavoin, joten tutustu koko valikoimaamme löytääksesi juhlavia samppanjalaseja, lautasia, leipälautasia, pöytäkonfettia, serpentiinejä ja KAIKKEA muuta mitä voit kuvitella tarvitsevasi uudenvuoden juhlistamiseen. Tervetuloa tekemään löytöjä kattaukseen uudeksivuodeksi 2024/2025 – helposti ja kätevästi netistä!
Lue lisää