vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Juhlatarvikkeet Ilmapallot Uudenvuoden ilmapallot

Uudenvuoden Ilmapallot

ABBA laulaa "Happy New Year", kun juokset ympäriinsä ja siivoat talosta jokaisen villakoiran, sillä illalla on nimittäin vuoden viimeisimmän juhlan vuoro – UUDENVUODENAATON! Nyt on aika juhlia uutta vuotta ja tehdä se kunnolla. Ja mikä sopisikaan paremmin kuin koristella värikkäillä ja kimaltavilla ilmapalloilla? Meiltä löydät upean valikoiman uudenvuodenilmapalloja, jotka tekevät juhlastasi unohtumattoman. Onpa suunnitelmissasi kullan- tai hopeanvärinen ilmapallokaari tai hauskat foliopallot tekstillä "Happy New Year"!, löydät jotakin sopivaa meiltä!

Tee olohuoneesi kattoon ilmapallotaivas


Yksi vaikuttavimmista tavoista koristella uudeksivuodeksi on muuttaa olohuoneen katto taianomaiseksi ilmapallotaivaaksi. Valitse kullan- ja hopeanväriset kattoilmapallomme ja päästä luovuutesi vapaaksi. Puhalla ilmapallot ja kiinnitä ne kattoon teipin tai ilmapallonarujen avulla. Yhdistele rohkeasti eri kokoja ja muotoja luodaksesi vaihtelevan ja kiinnostavan ilmapallotaivaan. Kun vieraasi saapuvat huoneeseen, he tulevat vaikuttumaan sen juhlavasta ilmapiiristä.

Ilmapalloja päivällispöydän ympärille


Voit tehdä uudenvuoden illallisesta erityisen juhlavan käyttämällä ilmapalloja koristeena päivällispöydän ympärillä. Sido konfetti-ilmapallo kiinni jokaiseen tuoliin lisätäksesi glamourin tunnetta. Kun vieraasi istuutuvat alas, he tulevat olemaan yllättyneitä ja iloisia juhlavasta tunnelmasta. Voit käyttää ilmapalloja myös paikkakortteina kirjoittamalla vieraiden nimet ilmapalloihin. Tämä tuo illalliselle henkilökohtaista tuntua, ja jokainen vieras tuntee itsensä erityiseksi.

Ilmapalloviirinauha uuden vuoden vastaanottamiseen


Uudenvuodenaatto ilman ilmapalloviirinauhaa on kuin juhla ilman musiikkia. Varmista siis, että hankit koristeeksi ilmapalloviirinauhan, josta muodostuu teksti "Happy New Year". Se viimeistelee illan tunnelman ja saa kaikki odottamaan, mitä uusi vuosi tuo mukanaan. Voit ripustaa ilmapalloviirinauhan oven yläpuolelle tai seinää pitkin luodaksesi värikkään ja juhlavan sisäänkäynnin juhlaasi. Täydennä sitä mielellään kimaltavilla konfetti-ilmapalloilla vangitaksesi todella kaikkien huomion.

Käytä ilmapalloja uudenvuoden leikeissä


Ilmapallot eivät ole vain koristeita, vaan niitä voidaan käyttää myös uudenvuodenjuhlan ohjelmanumeroina. Mikset järjestäisi ilmapallojen rikkomiskilpailua, jossa eniten ilmapalloja lyhyimmässä ajassa poksauttanut vieras voittaa? Tai miten olisi ilmapallotanssi, jossa vieraat tanssivat ilmapallot välissään, ja ilmapallot eivät saa osua maahan? Nämä ohjelmanumerot saavat aikaan naurua ja iloa, tehden juhlistasi entistä ikimuistoisemmat.

Edulliset uudenvuodenilmapallot kaikille


Me Partykingillä tiedämme että ilmapallot ovat itsestään selviä tunnelmankohottajia ihmisten iästä riippumatta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman edullisia uudenvuodenilmapalloja sopimaan kaikkiin budjetteihin. Mielestämme kenenkään ei pidä joutua tinkimään laadusta tai juhlatunnelmasta vain edullisen hinnan vuoksi. Haluatpa siis yksinkertaisen ilmapallokaaren tai tehdä vaikutuksen ilmapallotaivaan avulla, meiltä löydät jotakin sopivaa. Tutustu uudenvuodenilmapallojen valikoimaamme ja löydä täydelliset koristeet juhlaasi.

Partykingiltä löydät laajan valikoiman edullisia uudenvuodenilmapalloja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Tilaa omasi jo tänään ja valmistaudu mahtavaan uudenvuodenjuhlaan!
Lue lisää
152 osumaa