tutti-frutti-original-1

Tutti Frutti Original

2,50 €

120 grammaa

 − art.nr 31770-1
Jos läheisesi ovat sitä mieltä, että syöt Tutti Fruttia liian usein, voit aina kertoa heille että se on täynnä hedelmiä ja muuta hyvää. Missä muodossa hedelmät tulevat on vähemmän tärkeää. Koska Tutti Frutti on vain liian herkullista!

Yksi pussi Tutti Frutti Original sisältää 120 grammaa.

Tutti Frutti Orginal on täysin gelatiiniton.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi,vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaine (maitohappo natriumlaktaatti), värjäävä elintarvike (tiivisteet mustaporkkanasta, saflorista, bataatista, spiruliinasta ja omenasta), luontaiset aromit, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser:vetestärkelse, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (mjölksyra natriumlaktat), färgande livsmedel (koncentrat av svart morot, safflor, sötpotatis, spirulina och äpple), naturliga aromer, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit