Valikko

Turkey Jerky Original

3,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Puruvastusta, savuista aromia ja kalkkunan makua - siitä ei maku parane! Nyt on klassikko Beef Jerky tehty vielä paremmaksi kalkkunanlihan avulla. Välipala, joka on sekä täyttävä että herkullinen.

Turkey Jerky Original on kuivattuja kalkkunanlihasuikaleita, joka on muunnos amerikkalaisesta klassikosta beef jerkey. Myydään 25 g pussissa.

Ainesosat: Kalkkunanliha, suola, luonnollinen mineraalipitoinen suola, sokeri, hydrolysoitu SOIJAproteiini, hiivauute, etikka, väri: E150a, dekstroosi, pippuri, maltodekstriini, aromit, savuaromi, valkosipuli, säilöntäaine (natriumnitriitti). Avattu pakkaus pitää käyttää 48 tunnin sisällä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: kalkonkött, salt, naturligt mineralrikt salt, socker, hydrolyserat SOJAprotein, jästextrakt, ättika, färg; E150a, dextros, peppar, maltodextrin, aromer, rökarom, vitlök, konserveringsmedel [natriumnitrit]. Öppna förpackning konsumeras inom 48h. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.