Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Tuhkimo Deluxe Naamiaisasu

first_saleprice.value: 3218
first_price.value: 5637
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
39,90 € 69,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Saammeko esitellä ehkä satujen tunnetuimman prinsessan - Tuhkimon! Isänsä poismenon jälkeen hänen on pakko asua yhdessä ilkeän äitipuolensa ja hänen yhtä inhottavien tyttäriensä kanssa, jotka pakottavat hänet työskentelemään ja siivoamaan kotona. Eräänä päivänä hän puhdistaa likaista avohellaa ja sotkee itsensä tuhkaan. Tuolloin hänen sisarpuolensa kutsuivat häntä Tuhkimoksi ensimmäisen kerran. Mutta he eivät tienneet, että Tuhkimolla oli puolellaan kokonainen armeija pieniä suloisia hiiriä sekä hyvä haltiatar! Ja he tietysti auttavat häntä pääsemään pois talosta ja tapaamaan komean prinssin. Tanssittuaan prinssin kanssa koko illan, rakastuttuaan, pudotettuaan lasikenkänsä, kiiruhdettuaan kotiin ennen puolta yötä ja teeskenneltyään ilkeälle perheelle, ettei mitään ole tapahtunut, saa tarina onnellisen lopun. Aivan kuten satumaailmassa kuuluukin!  

Tuhkimo Deluxe Naamiaisasu sisältää tanssiaispuvun, jonka korsettimaisessa yläosassa on leveät olkaimet, tylliä olkapäillä sekä pieniä erivärisiä perhosia. Yläosa on väriltään liila ja jatkuu alas asti alushameena. Alushameen päällä on sininen ja kimaltava tyllihame, jossa on sini-liila koristeperhonen ja keskellä liila timantti. Leveän pääntien ja joustavan selkäosan ansiosta mekon voi pukea yläkautta. Asuun kuuluu läpinäkyvä hiuskampa, jossa on koristeena liiloja, sinisiä ja kullanvärisiä perhosia. Kengät eivät sisälly asuun. Viimeistele asusi samantyylisillä kuin kuvassa saavuttaaksesi kuvan mukaisen tyylin.

Saatavana koossa: Small, Medium ja Large.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen28156 tai ladata ne manuaalisesti.
castle