toblerone-varldens-basta-pappa-86480-1

Toblerone Världens Bästa Pappa

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

alkaen 

7,90 €

100 grammaa

 − art.nr 86480-1
Jos isäsi on todellinen superisä, sinun pitäisi tietysti myös näyttää se. Sano se Tobleronella! Täydellinen lahjaksi isänpäivänä lahjana lasten isälle.

Toblerone Världens Bästa Pappa pakkauksessa on teksti "Världens Bästa Pappa - Everyday Superhero". Sisällä on äärettömän hyvää ja klassista Toblerone-suklaata.

Paino: 100 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, hunaja (3,0 %), voirasva, mantelit (1,6 %), emulgointiaine (soijalesitiini), munanvalkuainen, aromi.
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, honung (3,0%), smörfett, mandel (1,6%), emulgeringsmedel (sojalecitin), äggvita, arom.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit