Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Tirolilaishousut Deluxe Naisten Beige

first_saleprice.value: 798
first_price.value: 2411
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
9,90 € 29,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Itseasiassa ei ole lakia, joka sanoo, että naisten tulee käyttää hametta tai mekkoa Oktoberfestissä. Pukeuduttaessa näihin hurmaaviin tirolilaishousuihin tulee asusta vähintäänkin yhtä juhlava! Housut on valmistettu korkealaatuisesta nahkajäljitelmästä hyvin tehdyillä yksityiskohdilla.

Tirolilaishousut Deluxe Naisten Beige on pari ylellisiä tirolilaishousuja, valmistettu mokkajäljitelmästä joissa mukava kangas sisäpuolella. Housut ovat 3/4-mittaiset ja solmittu alhaalta. Edessä on valkoinen hienon muotoinen nauhakuvio sekä vaaleanbeige sik-sak muotoinen nauha sekä 2 kpl ruskeita nappeja. Sivuilla on 2 kpl huomaamatonta taskua vaaleanbeigellä sik-sak-nauhalla reunoissa. Henkseliosaa säädetään 2 kpl metallisoljella. Keskiosan reunoilla on valkoiset nauhat ja vaaleanbeiget sik-sak-nauhat

Saatavilla koot Small, Medium ja Large.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen33469 tai ladata ne manuaalisesti.
castle