Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Tiikeri Pahvinaamari

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 395
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
4,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Tämä naamari on ihanteellinen naamiaisiin ja juhliin, joissa on teemana "eläimet", kun haluat muuttaa ulkonäköäsi nopeasti ja helposti sekä vaikeuttaa arvaamista siitä, kuka naamarin takana oikeastaan on.

Tiikeri Pahvinaamari on ulkonäöltään kuin tiikeri. Naamarin painatus on todellisen tuntuinen ja se on koristettu tiikerille ominaisilla raidoilla ja väreillä sekä viiksillä, kuonolla ja korvilla. Tiikerin silmiin on lisäksi leikattu aukot, jotka ovat sopivan suuret, jotta voisit nähdä kunnolla. Naamari on valmistettu pahvista ja se pysyy hyvin paikallaan pään taakse kiinnitettävän nauhan avulla.

  • Materiaali: Pahvi
  • Myydään kappaleittain.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen48731 tai ladata ne manuaalisesti.
castle