Hem
Juhlatarvikkeet Kortit Onnittelukortteja & Syntymäpäiväkortteja

Onnittelukortteja & Syntymäpäiväkortteja

Aina on aihetta juhlaan, ja me Partykingillä haluamme huomioida KAIKKEA! Ehkäpä joku on todella kortilla onnittelemisen arvoinen, esimerkiksi syntymäpäiväkortilla, tai ehkäpä paras ystäväsi on menossa naimisiin? Tällöin sinun täytyy tietysti lähettää hääonnittelukortti!

Lähetä onnittelukortti ja huomioi ystävää tai sukulaista tämän suurena päivänä! Asioiden ei oikeasti tarvitse olla sen hankalampia! Kortti ei maksa paljon, se on helppo lähettää ja syntymäpäiväsankari tuntee itsensä huomioiduksi ja juhlituksi.

Tarjoamme suuren määrän erilaisia onnittelukortteja, hauskoja animoituja kortteja tai vaikkapa liikkuvia kortteja. Tulet löytämään kortin, joka sopii vastaanottajalle täydellisesti. Saatavana on moderneja ja tyylikkäitä syntymäpäiväkortteja, romanttisempia hääonnittelukortteja ja juhlavia, värikkäillä kuva-aiheilla somistettuja kortteja tulevalle 50-vuotiaalle. Täältä löydät myös kutsukortit juhliin, joihin voit täyttää helposti juhlia koskevat tiedot. Kuka on kutsuttu? Milloin juhlat pidetään? Missä juhlat ovat? Onko juhlilla erityinen teema? Joihinkin kortteihin sisältyy myös kirjekuori, mutta kaiken tällaisen tiedon löydät napauttaessasi kutakin korttia.

Lähetä onnittelukortti ja huomioi ystävää tai sukulaista tämän suurena päivänä! Asioiden ei oikeasti tarvitse olla sen hankalampia! Kortti ei maksa paljon, se on helppo lähettää ja syntymäpäiväsankari tuntee itsensä huomioiduksi ja juhlituksi. Tervetuloa ostamaan syntymäpäiväkortit lapsille ja aikuisille. Suosittelemme ostamaan useamman kerralla nyt, kun kerran olet ostoksilla. Kotona on aina hyvä olla varalla muutama ylimääräinen onnittelukortti kaikkia tilanteita varten!
Lue lisää