Näytä suurempi kuva

Surprise Drink Minnie Mouse

(1 arvostelua)
first_saleprice.value: 44
first_price.value: 167
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
0,50 € 1,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä sisällysluettelo

Tuotekuvaus

Minnie Mouse tai "Minni Hiiri" kuten nimi tässä kuuluu, on ikivanhan Disneyn Minni Hiiri -elokuvan hahmo Minni Hiiri. Meidän sukupolvellemme, meitä edeltäneelle sukupolvelle ja ja tulevalle sukupolvelle Minni Hiiri -elokuvalla on suuri merkitys, ja juuri siksi olemme sitä mieltä, että sinun on yllätettävä lapsesi Surprise Drink -juomalla! Mutta mikä Surprise Drink oikeastaan on? No, sehän on aivan sama juttu kuin Kinder-muna, mutta juoman muodossa, ja siinä on piilossa salainen lahja. Juoman hedelmäinen maku on terveellinen ja raikas, ja juoma sisältää kasoittain vitamiineja, joita lapsesi saattaa tarvita! Yksinkertaisesti useita kärpäsiä yhdellä iskulla!

Surprise Drink Minnie Mouse toimitetaan yksittäin, ja se sisältää yllätysmunan, jonka sisällä on lelu. Muna on kiinni Minnie Mouse -pullossa, joka sisältää myös 300 ml raikasta ja terveellistä mehua. Voisi sanoa, että tämä Suprise Drink on Kinder-munan terveellisempi vaihtoehto.

Myydään yksittäin, tilavuus on 300 ml.

Huomaa että pullojen ulkonäkö voi vaihdella!

Ainesosat: Mineraalivesi, omenamehu tiivisteestä (42%), appelsiinimehu tiivisteestä (15%), mandariinimehu tiivisteestä (8%), antioksidointiaine: askorbiinihappo, happamuudensäätöaine: omenahappo, luontainen väriaine: beetakaroteeni.
Ingredienser: Mineralvatten, äppeljuice från koncentrat (42%), apelsinjuice från koncentrat (15%), mandarinjuice från koncentrat (8%), antioxidantionsmedel: askorbinsyra, surhetsreglerande medel: äppelsyra, naturligt färgämne: betakaroten.
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Sen vuoksi tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluun.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ilmoiteta.

Tägit

ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Silje Christin 6 kuukautta sitten
    (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
    0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen53706 tai ladata ne manuaalisesti.
castle