vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
supersalta-sillar-storpack-92826-2

Supersuolaiset Sillit Suurpakkaus

20,00 €

1,8 kg

Varastossa (4 kpl)
Suolasilliä? Hyvää – mutta EI NIIN HYVÄÄ kuin supersuolaiset sillit! Tässä saat nimittäin kilokaupalla ihanaa lakritsia, josta riittää niin perjantaikotoiluun kuin lauantai-illan juhliin, joissa on vieraina lakritsin ystäviä. Osta laatikko ja nauti! 

Supersuolaiset Sillit Suurpakkaus myydään 1,8 kg:n laatikossa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, tärkkelys, modifioitu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, ammoniumkloridi (= salmiakki), lakritsiuute, väriaine (E153), aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ingredienser: Socker, glukossirap, stärkelse, modifierad stärkelse, glukos-fruktossirap, ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, färgämne (E153), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92826-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit