supersalta-sillar-storpack-92826-2

Supersuolaiset Sillit Suurpakkaus

20,00 €

1,8 kg

Varastossa (3 kpl)
Suolasilliä? Hyvää – mutta EI NIIN HYVÄÄ kuin supersuolaiset sillit! Tässä saat nimittäin kilokaupalla ihanaa lakritsia, josta riittää niin perjantaikotoiluun kuin lauantai-illan juhliin, joissa on vieraina lakritsin ystäviä. Osta laatikko ja nauti! 

Supersuolaiset Sillit Suurpakkaus myydään 1,8 kg:n laatikossa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, tärkkelys, modifioitu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, ammoniumkloridi (= salmiakki), lakritsiuute, väriaine (E153), aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ingredienser: Socker, glukossirap, stärkelse, modifierad stärkelse, glukos-fruktossirap, ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, färgämne (E153), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92826-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit