Näytä suurempi kuva

Star Wars Stormtrooper 3D Reppu

first_saleprice.value: 3218
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39,90 € 49,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Ensin ajattelimme kirjoittaa vain "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" tuotekuvaukseen, mutta tämän luokan reppu ansaitsee hieman enemmän tekstiä.

Näytät edestä päin aivan tavalliselta, mutta takaosastosi on tuskin koskaan ollut yhtä upea, kun liitelet pitkin kaupunkia tämä eeppinen Stormtrooper-reppu selässäsi! Saamme kiittää etenkin Darth Vaderia tästä hienosta Stormtrooperien uhraamisesta, jotka saavat tyytyä olemaan reppuja ampumahullujen kloonien sijaan.

Star Wars Stormtrooper 3D Reppu on luultavasti reppu, jollaista et ole ennen nähnyt. Sen takaosa esittää valkoista Stormtrooperia coolissa 3D-muodossa ja kiiltäväpintainen tekonahkakuori säilyttää muotonsa. Sen ympärillä on valkoista tekonahkaa, joka tekee lookista eksklusiivisen.

. Stormtrooper-reppu on sisältä mustanvärinen ja siellä on kolme käytännöllistä lokeroa, joissa voit säilyttää Star Wars -tavaroita ja muita tärkeyksiä PLUS kannettavaa tietokonetta, koska yksi lokeroista on noin 29 cm leveä.

Repussa on säädettävät remmit, kantokahva Star Wars -logolla yläosassa ja vetoketju, jossa on kaksi upeaa Star Wars -merkkiä. Reppu on tietenkin myös virallisesti lisensoitu.

Materiaali: 80% tekonahkaa ja 20% polyesteriä.

Mitat: noin 44 cm korkea ja noin 40 cm leveä.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen33877 tai ladata ne manuaalisesti.
castle