speak-out-kids-vs-parents-94840-1
speak-out-kids-vs-parents-94840-2
speak-out-kids-vs-parents-94840-3

Speak Out Kids Vs Parents

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,98 €

Sinä ja lapsesi kuolaatte ettekä pysty puhumaan tavalliseen tapaan. Ulos tulee vain outoja ääniä, joissa ei ole lainkaan konsonantteja. Ja sinä naurat hervottomasti. Mutta tämä on täysin loogista, koska te tietysti pelaatte Speak Out Kids vs Parents -peliä!

Speak Out Kids vs Parents -pelissä lapset kilpailevat aikuisia vastaan, ja sinun on saatava joukkuetoverisi ymmärtämään, mitä sanot, kun suussasi on puheen sotkeva suukappale. Useimmat asiat muuttuvat tietysti käsittämättömiksi, koska et voi käyttää suutasi tavalliseen tapaan. Tämä on toisin sanoen todellinen haaste! Lupaamme paljon naurukohtauksia pelikierroksen aikana.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Jakaantukaa kahdeksi joukkueeksi, lapset vastaan aikuiset. Laita suukappale suuhusi, lue kortissa oleva lause ja käännä tiimalasi. Joukkueesi yrittää arvata, mitä ihmettä yrität sanoa, ennen kuin aika loppuu. Onnea peliin!

  • Perheversio – hauskoja lauseita lapsille ja aikuisille
  • Ikä: 8+
  • Peliaika: noin 30 min
  • Pelaajien lukumäärä: 4–10
  • Peli sisältää: 200 kpl kaksipuolista lausekorttia (100 korttia lapsille, 100 korttia aikuisille), 10 kpl suukappaleita (joista 6 kpl lasten kokoa), tiimalasin ja peliohjeet
  • Kieli: ruotsi ja suomi
Tuotenro 94840-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit