snickers-chokladbit-1
snickers-chokladbit-2

Snickers Suklaapatukka

39,99 €

32-pakkaus

Varastossa (4 kpl)
Tiesitkö, että Snickerspatukoita valmistetaan päivittäin enemmän kuin 15 miljoonaa kappaletta? Nyt sinusta vihdoin voi tulla omistaja yhdelle niistä! Snickers on suklaapatukka, jossa on täytteenä kinuskikastiketta, pehmeää nugaata ja maapähkinöitä.

Myydään 32-pakkauksessa (Koko laatikko)

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, maapähkinät, rasvaton maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, auringonkukkaöljy, laktoosi, maitorasva, herajauhe ( maidosta), palmurasva, suola, emulgointiaine, (soija lesitiini), munanvalkuaisjauhe, maitoproteiini, luonnollinen vaniljauute. Voi sisältää hasselpähkinää. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, jordnötter, skummjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, solrosolja, laktos, mjölkfett, vasslepulver (av mjölk), palmfett, salt, emulgeringsmedel, (soja lecitin), äggvitepulver, mjölkprotein, naturlig vaniljextrakt. Kan innehålla hasselnöt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 16756-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

25

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit