smarties-white-chocolate-94721-1

Smarties White Chocolate

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

3,49 €

100 grammaa

Tilapäisesti loppu
Nestlé on kuullut rukouksemme ja on alkanut vihdoin valmistaa Smartieseja, jotka on valmistettu herkullisesta valkosuklaasta ja pakattu käteviin karkkipusseihin. Ja jos et ole vielä maistanut näitä ihania luomuksia, nyt on sen aika!

Smarties White Chocolate ovat valtavan suosittuja suklaanappeja, jotka on valmistettu valkosuklaasta ja päällystetty värikkäillä ja rapeilla sokerikuorilla. Nam! Täydellinen sekä lauantaiherkkuna että kermakakun päälle ripoteltuna!

Pussi sisältää 100 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, rasvaton maitojauhe, kaakaovoi, vehnäjauho, voirasva (maidosta), herajauhe (maidosta), riisitärkkelys, emulgointiaine (lesitiinit), perunatärkkelys, väriaineet (punajuuri, beetakaroteeni, kurkumiini), spirulinatiiviste, pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, valkoinen mehiläisvaha), hedelmä- ja vihannestiivisteet (saflori, retiisi), ohramallasuute, hapot (sitruunahappo, etikkahappo), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), luonnollinen aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Socker, skummjölkspulver, kakaosmör, vetemjöl, smörfett (från mjölk), vasslepulverprodukt (från mjölk), risstärkelse, emulgeringsmedel (lecitiner), potatisstärkelse, färgämnen (rödbeta, betakaroten, curcumin), spirulina Koncentrat, glaseringsmedel (camaubavax, bivaxvit), frukt- och grönsakskoncentrat (safflor, rädisa), kornmaltextrakt, syror (citronsyra, ättiksyra), surhetsreglerande medel (trisodiumcitrat), naturlig arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 94721-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit