Näytä suurempi kuva

Small Pong Slingshot Battle

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2411
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
29,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Saammeko esitellä ehkä hurjimman bilepelin koskaan - Small Pong! Tämä peli on uusi ja hieman paranneltu versio klassisesta Beer Pong -pelistä, jossa tarkoituksena on heittää palloja mukeihin. Jokaisella pöydän sivulla on pieni ritsa, jota käytät pallojen ampumiseen vastustajien kuppeihin. Todella hauska peli, jos pidät enemmän shoteista kun oluesta! 

Small Pong Slingshot Battle on todella hauska bilepeli, joka sisältää puisen pelilaudan, jossa on 22 kappaletta mukeja, pallon joka on kiinni narussa (jota sinun ei tarvitse irrottaa) sekä kaksi kappaletta ritsoja kummallekin puolelle pöytää. Small Pongin säännöt ovat samanlaiset kuin Beer Pongissa, Small Pongissa käytetään vain ritsaa pelkkien käsien sijasta.

  • Materiaali: Puu, muovi
  • Tilavuus: 4 cl (joka muki)
  • Mukien määrä: 22 kappaletta
  • Pallojen määrä: 1 kappale (pallo on narulla kiinni pelilaudan keskellä)

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen52439 tai ladata ne manuaalisesti.
castle