Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Sinappi Naamiaisasu

(1 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Sinappi on kuten monet tietävät  erityisen maukas joulukinkun kanssa, mutta monet myös yhdistävät sinapin ja ketsupin hot dogissa makkaran ja sämpylän kanssa. Jos sinä olet yhtä ihastunut sinappiin, miksi et pukeutuisi sinappipulloksi tällä upealla asulla!

Sinappi Naamiaisasu sisältää suoran, pitkän yläosan ja hatun. Yläosa on valmistettu vaahtokumista ja siinä on aukot päälle ja käsille. Edessä on teksti "Mustard" mustanvärisenä. Takaosa on ohuempi kuin etuosa. Hattu näyttää kartiomuotoiselta korkilta ja se on valmistettu samasta materiaalista kuin asu. Asuun ja hattuun voi lisätä sanomalehtipaperia tarvittaessa. Poolopaita, housut ja kengät eivät sisälly.

Koko: One size (aikuinen).

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Jussi 2 vuotta sitten
    Väldigt varm och och obehagligt material, hatten skrynklade sig väldigt mycket och kan ju inte strykas pga skulle smälta. Känns väldigt billigt och ovärt.
    0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen32931 tai ladata ne manuaalisesti.
castle