sexy-time-vuxenspel-75706-1

Sexy Time Aikuisten Peli

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko uudessa suhteessa ja haluatte oppia lisää toisistanne? Vai haluatko sytyttää jälleen kipinän sinun ja kumppanisi välille? Löydä rakastajasi uudelleen ja tutustu syvimpiin toiveisiisi ja hedelmällisiin fantasioihisi tämän hauskan, intiimin, pareille tarkoitetun korttipelin kanssa.

Sexy Time Aikuisten Peli on intiimi korttipeli, joka tarjoaa seksuaalista löytämistä ja jännittävää etsintää kumppaneiden välille. Rakastajat valitsevat Exploration Cardin ja esittävät sen viettelevän juonen. Sisältää 108 Exploration Cards -korttia: 25 Touch, 25 Kiss, 25 Share, 25 Show ja 8 Wild Cards. Wild Cardsien avulla voit kirjoittaa oman juonesi tai kuvitelmasi ja voitte muodostaa yhteyden toisiinne ja tutkia omia toiveitasi. Tämä paripeli sisältää myös kynän (wild-korteillesi).

Koko: n. 14,5 x 20,5 x 4,2 cm