Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Säilytyslaatikko Viini Tekstillä

(1 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1605
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Sinulla on ystävä, joka rakastaa viiniä, ja hän on täyttänyt vuosia, muuttanut uuteen asuntoon tai suorittanut jonkinlaisen epäinhimillisen teon joka ansaitsee huomiota. Siksi tämä viinilaatikko on uskomattoman hyvä valinta sinulle, joka etsit lahjaa hyvälle ystävälle, lähisukulaiselle tai lahjoaksesi pomosi palkkaneuvotteluissa.

Säilytyslaatikko Viini Tekstillä on valmistettu puusta ja lasista ja siinä on tilaa 3 normaalikokoiselle viinipullolle. Laatikko on valkoinen ja musta teksti etupuolen lasissa. Tämä viinilaatikko avataan ja suljetaan hyvin yksinkertaisesti ja se pysyy kiinni magneetilla.

Mitat: 25,5 x 27,5 x 9,5 cm.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Anette 5 kuukautta sitten
    Fick själva fila bort lite i öppningen för 2 av flaskhalsarna. Det var för trångt för att få in 3 normala flaskor!! Vi fick ge bort presenten med 2 flaskor i lådan och en bredvid.
    0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen37065 tai ladata ne manuaalisesti.
castle