Näytä suurempi kuva

Sadistinen Linnunpelätti Naamiaisasu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4831
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
59,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Pelottavalla ilmeellä, verisillä hampailla ja suulla, joka liikkuu, pelottaa tämä asu paljon muitakin kuin vain lintuja. Klassinen variksenpelätin ei koskaan ennen ole ollut yhtä pelottava, joka tekee siitä täydellisen sille, joka haluaa panostaa täysillä halloweenjuhliin. Tässä asussa ei kukaan tule asettamaan kyseenalaiseksi, että sinä kuulut mukaan vuoden kamalimpiin juhliin! 

Sadistinen Linnunpelätti Naamiaisasu sisältää ruudullisen paidan, kauluksen linnunpelätintyyliin, hatun, valkoisen nyörin kiinnitettäväksi vyötärölle ja ani-motion naamarin. Naamari avaa suunsa kun sinä liikutat omaa suutasi ja se paljastaa silloin terävät, veriset hampaat. Saatavilla miesten koot small/medium ja large/x-large.

  • Materiaali: Polyesteri
  • Koot: S/M, L/XL
  • Sis. paidan, kauluksen, hatun, nyörin ja ani-motion naamarin

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen57294 tai ladata ne manuaalisesti.
castle