inslagen-kolastang-2

Ryfors Gräddkolastång

alkaen 

49,99 €

Valitse tuoteversio

Suosittu perheyritys Ryfors on valmistanut makeisia jo 1930-luvulta, ja on suosittujen toffeemakeisten synonyymi vielä tänäkin päivänä.

Ryfors Kolastänger ovat pehmeitä toffeetankoja, jotka tulevat monessa eri maussa, kuten maapähkinän, pähkinän, suklaan, kermatoffeen ja manteli/merisuolan maussa. Jokainen patukka on 100 gramman kokoinen ja patukat myydään kappaleittain tai paketissa.

Ainekset: Sokeri, tärkkelyssiirappi, rasvaton maitojauhe, kasvirasva (kookos), voi, emulgointiaine E471, vanilliini. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinöitä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, stärkelsesirap, fettfritt mjölkpulver, vegetabilisk fett (kokos), smör, emulgeringsmedel E471, vanillin. Kan innehålla små mängder av jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69707

Sisällysluettelo

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit