vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
roligare-samtal-fragespel-7
roligare-samtal-fragespel-3
roligare-samtal-fragespel-4
roligare-samtal-fragespel-5
roligare-samtal-fragespel-6

Roligare Samtal Kysymyspeli

9,99 €

Tämä peli on oikea tunnelmankohottaja ja se on saatavana neljänä eri versiona. Valitse se teema, joka sopii parhaiten seurueellesi. Pelin hauskojen ja mielenkiintoisten kysymysten kautta opit tuntemaan itsesi, perheenjäsenesi ja ystäväsi aivan uudella tavalla.

Roligare Samtal Kysymyspeli on keskustelu- ja kysymyspeli, joka on saatavana neljänä versiona: Vänner, familj, kompis ja party (Ystävät, perhe kaverit ja juhlat). Jokainen peli sisältää 100 mielenkiintoista kysymystä ja keskustelun aihetta. Ohjeet tulevat mukana.

Familj
”Familj” on viihdyttävä peli, jossa on yli 100 mielenkiintoista ja hauskaa kysymystä sellaisesta, mistä on kiva jutella koko perheen kesken. Todellinen tunnelmankohottaja ja ihanteellinen peli, jossa opit tuntemaan itsesi ja perheesi hauskemmalla tavalla. Valmistaudu moniin naurunpurskahduksiin, ihaniin muistoihin ja unohtumattomiin keskusteluihin! Laittakaa kännykät sivuun, sulkekaa TV ja kokekaa miellyttäviä hetkiä yhdessä. Peli sopii pelattavaksi yhtä hyvin kotona kuin matkoillakin.

Kompis (lapsille)
”Kompis” on viihdyttävä peli, jossa on yli 100 mielenkiintoista ja hauskaa kysymystä sellaisesta, mistä lapset mielellään puhuvat. Kiva tapa lapsille oppia tuntemaan kaverit paremmin, mutta myös ihanteellinen tilaisuus vanhemmille aloittaa hauskempia keskusteluja lastensa kanssa. Laittakaa kännykät sivuun, sulkekaa TV ja kokekaa mukavia hetkiä yhdessä. Pelistä tulee nopeasti lasten suosikki - autossa, kavereiden kanssa, matkoilla tai kotona sohvan nurkassa.

Party
Peli, joka nostaa juhlan uudelle tasolle! ”Party” on tosi hauska peli, jossa on yli 100 yllättävää, hauskaa ja hassua kysymystä juhlaan! Taattu tunnelmankohottaja ja ihanteellinen mahdollisuus oppia tuntemaan sekä itsensä että kaverinsa uudella, hauskalla tavalla. Valmistaudu moniin naurunpurskahduksiin ja ihaniin yllätyksiin! Vähän hauskempi lahja, joka kohottaa nopeasti tunnelman juhlassa ja päivällisillä.

Vänner
Kuinka hyvin tunnet ystäväsi? "Vänner” on tosi hauska peli, jossa on yli 100 yllättävää ja mielenkiintoista kysymystä, jotka saavat alkuun hauskoja keskusteluja ystäviesi kanssa. Tunnelmankohottaja joka tilanteeseen ja mainio mahdollisuus oppia tuntemaan sekä itsensä että ystävänsä kivalla tavalla. Valmistaudu moniin naurunpurskahduksiin ja unohtumattomiin anekdootteihin! Peli sopii yhtä hyvin koti-iltaan kuin juhlaan, päivälliselle tai matkoille.
  • Valitse neljästä eri pelistä: Familj, Kompis, Party ja Vänner
  • Ikäsuositus: 8-vuotiaasta alkaen
  • Pelaajien lukumäärä: 2 tai useampi
  • Peliaika: 15 – 45 minuuttia
  • Kieli: Ruotsi
Tuotenro 71660

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit