vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
riesen-chokladkola-chokladbit-1
  • -43%

Riesen Suklaakola Suklaapala Suurpakkaus

20,00 € 

34,99 €
Tiesitkö, että Riesen oli Saksan suurin makeistuotemerkki? On vähintäänkin vaikuttavaa, että se on pysynyt karkkihyllyillä ympäri maailmaa ja että se on edelleen uskomattoman suosittu, mutta emme voi väittää, että olisimme yllättyneitä. Kukapa ei rakastaisi Riesenin sitkeää toffeeta, joka on päällystetty tummalla suklaalla? Ihana makuelämys, joka kestää pitkään!

Riesen Suklaakola Suklaapala on sitkeä toffee, joka on päällystetty tummalla suklaalla. Myydään pakkauksessa, joka sisältää 45 g.

Ainekset: Glukoosisiirappi, sokeri, kondensoitu HERA (MAIDOSTA), kaakaomassa* (10 %), palmurasva, kondensoitu RASVATON MAITO, kaakao, kosteudensäilyttäjä: sorbitolisiirappi, kaakaovoi, VOIRASVA, HERAJAUHE (MAIDOSTA), modifioitu tärkkelys, emulgointiaine: lesitiinit (SOIJA), vaniljauute. *tehty Gavoa-kaakaosekoituksesta. Saattaa sisältää myös pieniä määriä MAAPÄHKINÄÄ sekä HASSELPÄHKINÄÄ, MANTELIA ja MUITA PÄHKINÖITÄ. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Glukossirap, socker, kondenserad VASSLE (FRÅN MJÖLK), kakaomassa* (10 %), palmfett, kondenserad SKUMMJÖLK, kakao, fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap, kakaosmör, SMÖRFETT, VASSLEPULVER (FRÅN MJÖLK) modifierad stärkelse, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vaniljextrakt. *gjord av Gavoa kakaoblandning. Kan även innehålla delar av JORDNÖT samt HASSELNÖT, MANDEL och ANDRA NÖTTER. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69805-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit