Valikko

Ranteenlämmittäjät Kristallistrasseilla Mustat

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Verkkobody Kristalli Musta

One size
19,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Etsitkö tosi tyylikkäitä käsineitä yhdessä partnerisi kanssa vietettävään seksikkääseen hetkeen, naamiaisiin tai hurjaan arkityyliisi? Silloin nämä verkkoiset ranteenlämmittimet strasseilla on pakolliset! Käyttömahdollisuuksia on paljon!

Ranteenlämmittäjät Kristallistrasseilla Mustat toimitetaan pareittain ja ovat aikuisten One size -kokoa. Käsineet on valmistettu 96 % polyamidista/nailonista ja 4 % spandeksista, joka tekee niistä joustavat. Käsineet/ranteenlämmittimet on pehmeät ja mukavat. Käsineet on lisäksi koristeltu pienillä kristalleilla ja ovat täydellinen lisävaruste Verkkobody Kristalli -asuun, jonka voit ostaa sivulta!

 • Materiaali: Polyamidi/nailon, spandex
 • Koko: Aikuisten One size
 • Määrä: Myydään pareittain
 • Kristallikoristeinen

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne ehkä maksavat vähän enemmän, mutta ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verrata muihin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta voit pestä ja käyttää asua useita kertoja.
 • Suvi
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Söpöt
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0