trasktrad-prop-1

Rämepuu Riippuva Rekvisiitta

59,90 €

Valitse vaihtoehto:

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Maria
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Så häftigt.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Riippuva luuranko ja nyljetyt pääkallot eivät ole yhtä kammottavia, jos ripustat ne vain sellaisenaan huoneeseesi, kuin jos ripustat ne esimerkiksi puuhun. Tapettisi ja kirjat hyllyssäsi eivät oikein täytä sitä pelottavaa tehtävää. Puu sitä vastoin tekee sen. Ei ole olemassa mitään niin kammottavaa kuin alaston puu täysikuun valossa syysmyrskyssä. Ajattele nyt itsekin, kun istut kotonasi ja sähköt on poikki, kaikki on aivan pimeää ja kuulet myrskyn vinkuvan ikkunan takana. Täysikuun valossa näet, kuinka ruumis keinuu edestakaisin puunoksaan kiinnitetyn narun päässä. Kamalaa!
Tämä hirveän rämepuun avulla saat juuri sellaisen tunnelman olohuoneeseesi.

Rämepuu Riippuva Rekvisiitta on rekvisiittaa, jonka ripustat kattoon olohuoneessasi tai kuistillasi Halloween-juhlaa ennen luodaksesi todellisen kauhutunnelman vieraillesi. Puu sinänsä ei ehkä ole niin kammottava, mutta se lisää hiuksia nostattavaa tunnelmaa.

Puun alaosa on kangasta.

Mitat: Kokonaista 195 cm korkea.