vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
tuggummimaskin-92719-1

Purukumiautomaatti

8,99 €

Tämä on täydellinen lahja hänelle, joka kaipaa kunnon vanhan ajan purukumiautomaatteja! Nyt voit nauttia nostalgisesta tunnelmasta aivan omalla purukumiautomaatilla joka kerran, kun nappaat purukumin suuhun. Se on myös hauska yksityiskohta lastenhuoneessa tai illallispöydässä, jos et halua lähettää vieraita kotiin valkosipulin hajuisina!

Purukumiautomaatti on täysin toimiva muovinen purukumiautomaatti. Se on vaaleanpunainen ja siinä on läpinäkyvä kupu, josta purukumia voi syöttää sisään. Sisältää purukumia. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille, sillä sen pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Käyttöohjeet sisältyvät tuotteeseen.

Purukumi toimitetaan muoviin käärittynä automaatin sisällä. Kokonaispaino 300 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, purukumin perusmassa, glukoosisiirappi, dekstroosi, aromi, kosteudensäilöntäaine (E422), emulgointiaine (soijalesitiini), hapot (E296, E904), pintakäsittelyaineet (E901, E903, E904), sakeuttamisaine (E414), väriaineet (ohdakeuute, musta porkkana, sininen maissi), väriaineet (E141, E160a). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Socker, gummibas, glukossirap, druvsocker, arom, fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (sojalecitin), syror (E296, E904), ytbehandlingsmedel (E901, E903, E904), förtjockningsmedel (E414), färgnde livsmedel (extrakt färgtistel, svart morot, blå majs) färgämnen (E141, E160a). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92719-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit