Näytä koko kuvaus

Puhallettavat Asut

Pukeutuminen on oma taiteenlajinsa, joten miksi et toisi esille sisäistä taiteilijaasi ja pukeutuisi johonkin todella upeaan, hauskaan ja erilaiseen asuun tämän vuoden naamiaisia varten? Anna meidän Partykingillä auttaa sinua hieman, sillä naamiaisasut ovat oikeastaan se meidän juttumme...

Täältä löydät suurenmoisen valikoiman hauskoja, puhallettavia naamiaisasuja, jotka esittävät niin dinosauruksia, kondomeja, eri kansallisuuksia, kylpyhuonetarvikkeita kuin paljon muuta mielipuolista. Olemme lievästi ihastuneita puhallettaviin asuihin, kuten varmasti olet jo huomannut, joten mitä vielä odotat? Tule löytämään puhallettava asusi netistä jo tänään!

Mitä sanoisit puhallettavasta T-Rex-asusta? Tai ehkäpä puhallettava minion, sarvikuono, Jet Pack tai wc-pytty on enemmän sinun juttusi? No jaa, juhlien tarkoituksesta, teemasta tai tyypistä riippumatta löydät meiltä puhallettavan naamiaisasun, joka sopii täydellisesti.

Puhallettavissa asuissa on toki se haittapuoli, että ne voivat viedä jonkin verran tilaa. Sen vuoksi sinun tulisikin pitää mielessä, ettei liiku se päälläsi minkään harvinaisuuksien, kuten Mona Lisan, 1500-luvulta peräisin olevien, helposti kaatuvien veistosten tai isoäidin kalliin maljakon lähellä, joka pysyy pystyssä niin huonosti, että se melkein anoo kaatumista ja murskautumista lattialle. Kun otat tämän huomioon, niin kaikki menee hyvin!

Osta puhallettava asusi netistä meiltä Partykingiltä! Meillä on huikean suuri valikoima kaikenlaisia puhallettavia naamiaisasuja – suuria ja pieniä, hauskoja ja pelottavia, niin aikuisille, lapsille kuin perheen teineillekin.

Suodatin

Näytetään 119 tuotetta
castle