pucko-original-1

Pucko Original

2,99 €

Kappaleittain

Varastossa
Sanaa "Pucko" käytetään Ruotsissa usein osoittamaan, että joku on kaheli. Pucko on se kansan rakastama suklaajuoma, jota ruotsalaiset ovat ostaneet villisti jo 1950-luvulta lähtien. Se on täydellinen sekoitus suklaata ja maitoa, ja se voidaan ottaa mukaan kaikkialle, hiihtoretkistä jääkiekkotreeniin kätevän kierrekorkkinsa ansiosta. Pullo on kuitenkin valmistettu lasista, joten vältä jongleerausta sen kanssa!

Pucko Original on kansan suosima suklaamaitojuoma, joka on ollut saatavilla vuodesta 1954 lähtien. Puckossa on mieto ja hillitty suklaan maku yhdistettynä maitoon, mikä tekee siitä mahdottoman hyvänmakuisen! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ravistaa pulloa kaksi sekuntia, sen jälkeen se on valmis nautittavaksi.

Juoma myydään kappaleittain ja se sisältää 270 ml.

Ainekset: Maito (rasva 1,5 %), sokeri 5 %, vähärasvainen kaakao 1 %, suola, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti) ja aromit. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Mjölk (fett 1,5%), socker 5%, fettreducerad kakao 1%, salt, surhetsreglerande medel (natriumkarbonat) och aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 49074-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit