pork-jerky-original-25g-1

Pork Jerky Original

3,49 €

Varastossa (1 kpl)
Sianliha ei ole koskaan maistunut näin hyvältä! Kuivatuissa suikaleissa on mukavasti vastusta pureskellessa ja ne maistuvat ihanalta suosikkilihaltasi, joten ne ovat vastustamattomia pikkupurtavia.  

Pork Jerky Original on kuivattua sianlihaa, joka on muunnos amerikkalaisesta klassikosta beef jerkey. Myydään 25 g pussissa.

Ainesosat: Sianliha, suola, luonnollinen mineraalisuola, sokeri, SOIJAproteiinihydrolysaatti, etikka, väriaine, sokeriväri, dekstroosi, pippuri, maltodekstriini, aromit, savuaromi, valkosipuli, säilöntäaine: natriumnitriitti. Avattu pakkaus pitää käyttää 48 tunnin sisällä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: fläskkött, salt, naturligt mineralsalt, socker, SOJAproteinhydrolysat, vinäger, färgämne; sockerkulör, dextros, peppar, maltodextrin, aromer, rökarom, vitlök, konserveringsmedel; natriumnitrit. Öppnad förpackning konsumeras inom 48h. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72643-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit